Nina Fay Christensen

Nina har erfaring indenfor service, salg og undervisning samt en barndom med lystfisker, fuglekiggeri og natur kærlighed og sankning helt fra barnsben.

Med sin tydelig formidling og gastronomiske tilgang til den vilde mad er Nina den sanker der leverer til restauranter, barer og særligt Alchemist den to Michelin stjernet restaurant. 

Det er top nørderi når du er på Sanketur med Nina som glædeligt deler sine mange forsøg, erfaringer og tips om at bruge, bevare og finde den vilde mad. 

"man lærer bedst ved at gøre, så lad os komme igang med at sanke" bliver næsten sagt på hver eneste tur og det er en undervisningsmetode der tager hold i hendes 9 år som skolelærer og underviser. 

At sanke er en sensorisk oplevelse med Nina og hun bruger virkelig tiden på at gennemgå smagene, lade dig udforske det selv men guider også frem så du selv erfarer hvordan vi får trænet smagsløgene til at genkende de smage vi finder samt tænke dem ind i maden og hvordan du i fremtiden kan tænke på den vilde mad.

Halv dansk, halv britisk cementerer også hvorfor hun er kyndig nok til at facilitere sanketure, workshops og sensoriske oplevelser med Sanketure på engelsk. 

Passionen for naturen og mad er tydelig og mærkbar hos Nina, derfor er en oplevelse med hende ofte smittende i entusiasme og søgen efter mere vild mad!

Leave a comment