Corona virus covid-19

Som du nok ved har Statsministeren kommet ud med nogle tiltag og restriktioner i forhold til sikkerhed og at dæmpe spredning af covid-19. 

Vi vil blot oplyse om at INGEN sanketure er aflyst, da vores ture overholder alle de tiltag og restriktioner der er.

Vores ture er udenfor, vi er 10 mennesker samlet og vi har hele naturen at boltre os på, så vi kan nemt holde afstand til hinanden og det er faktisk den perfekte tid at gå ud og sanke, hvor der er mere plads og færre mennesker.

Vi ser frem til at se jer på turene, og hvis I nu selv er i karantæne på det tidspunkt en sanketur bliver afholdt, som du har købt billet til, så kontakt os og vi finder en anden dato du kan deltage på. 

Pas på jer selv derude og så tag nogle handsker med og lidt sprit så vi er godt dækket ind til et gode par timer i naturen sammen om det vilde mad.

Hilsen Sanketure

Om os

Velkommen til vores side, hvor vi deler glæden med vild mad og det udstyr vi selv bruger.

Vi er Thomas og Nina, vi lever sammen, sanker sammen og nyder naturen sammen. Det startede som en passion for mad og natur, og endte med at alle ture udenfor betød at vi kom hjem med noget vild mad til det næste måltid.

Baggrund

Thomas er uddannet kok fra kokkeskolen i 2004 og har siden da arbejdet med mad, og det er en kæmpe passion i hans fritid også. Hans store mål er at spise efter sæsonen, lave nordisk moderne mad, med en særlig kærlighed for de klassiske retter, så introducerer han også nye teknikker og ingredienser til hans køkken. 

Nina har arbejdet med salg i 8 år, og efterfølgende som lærer med stor passion for at dele glæden for naturen, både i forhold til sundhed, spise efter sæsonen og inspirere sine elever til at bruge naturen selv, både i køkkenet og til kunst. 

Sanketure og Kokkemanden

Nine har dette firma sanketure, hvor Thomas er med som det gastronomiske syn på den vilde mad og hans erfaring betyder at vi hurtigt får idéer og brugt den vilde mad i køkkenet og kan dele den viden med jer på turen. 

Sammen har vi også siden Kokkemanden.com hvor vi deler opskrifter, både med vil sanket mad, samt retter med alle de almindelige ingredienser du kan købe i supermarkeder. 

Find din næste opskrift på https://kokkemanden.com/

Følg os

Vi er meget aktive på de sociale medier, sanketure kan du finde på Instagram @sanketure.dk

Vi har også sider for Kokkemanden på Facebook og Pinterest, samt på Instagram @kokkemanden.

Håber I vil følge med og også får glæde for vild mad du selv kan sanke fra naturen!

Firma oplysninger

Sanketure

sanketure.dk

kontakt@sanketure.dk

CVR-nr. 41040297