Velkommen til vores side, hvor vi deler glæden med vild mad og det udstyr vi selv bruger.

Vi er Thomas og Nina, vi lever sammen, sanker sammen og nyder naturen sammen. Det startede som en passion for mad og natur, og endte med at alle ture udenfor betød at vi kom hjem med noget vild mad til det næste måltid.

Baggrund

Thomas er uddannet kok fra kokkeskolen i 2004 og har siden da arbejdet med mad, og det er en kæmpe passion i hans fritid også. Hans store mål er at spise efter sæsonen, lave nordisk moderne mad, med en særlig kærlighed for de klassiske retter, så introducerer han også nye teknikker og ingredienser til hans køkken. 

Nina har arbejdet med salg i 8 år, og efterfølgende som lærer med stor passion for at dele glæden for naturen, både i forhold til sundhed, spise efter sæsonen og inspirere sine elever til at bruge naturen selv, både i køkkenet og til kunst. 

Sanketure og Kokkemanden

Nina er indehaver af Sanketure, hvor Thomas er medstifter og det gastronomiske syn på den vilde mad og hans erfaring betyder at vi hurtigt får idéer og brugt den vilde mad i køkkenet og kan dele den viden med jer på turen. 

Sammen har vi også siden Kokkemanden.com hvor vi deler opskrifter, både med vild sanket mad, samt retter med alle de almindelige ingredienser du kan købe i supermarkeder. 

Find din næste opskrift på https://kokkemanden.com/

Følg os

Vi er meget aktive på de sociale medier, du kan finde os på Facebook, Pinterest og Instagram @sanketure.dk

Vi har også sider for Kokkemanden på Facebook og Pinterest, samt på Instagram @kokkemanden.

Håber I vil følge med og også får glæde for vild mad du selv kan sanke fra naturen!

Firma oplysninger

Sanketure

sanketure.dk

kontakt@sanketure.dk

CVR-nr. 41040297