SANKETURE

Velkommen til en verden af

VILDE SMAGE OG OPLEVELSER

Planlæg noget vildt med Sanketure!

Vi er eksperter i vild mad fra den danske natur med en gastronomisk fokus på velsmag, oplevelse, komfort og hygge i naturen.

Vi kan skræddersy en oplevelse for jer præcis som I ønsker, året rundt.

Med Thomas og Nina har vi et gastronomisk og formidlings stærkt hold der tager hånd om jer og sørger for succes i køkkenet og en vild natur oplevelse, der charmer og skubber til din grænser om hvad natur og mad kan sammen.

Med vores egen uddannede kok med 20 års erfaring, kan vi let inspirere dig til nye retter og brug af den vilde mad. Både på et helt almindeligt hverdags niveau og på et højere gastronomisk plan.

Teambuilding - Er i en større eller mindre gruppe så kan vi tilrettelægge opgaver der omhandler natur og mad for at få alle sanserne i spil og fremme kommunikation og sammenhold hos jer. Vi vil både bruge naturen, udfordre jer og byde på spændende smage.

Bålmad - Søger I en oplevelse i hyggelige unikke rammer, så er bålet det rette sted. Kokken tilrettelægger en menu, til en aftalt pris, hvor bålet kommer i spil på nye måder. Det kan både laves som en fælles aktivitet hvor i sammen laver mad, eller ren luksus hvor I kan se på når kokken tryller ved bålet og I nyder måltidet. Varer cirka 3-6 timer.

Sanketure - Nysgerrig på jeres lokal område, eller undrer I jer over om det i så på stranden KAN spises? så book os til en sanketur nær dig. Sammen aftaler vi en lokation og planlægger en sanketur hvor vi finder alt hvad den vilde naturs spisekammer kan byde på. Vi fortæller ikke kun hvad der kan spises - vi fortæller også hvordan! Varer omkring 2 timer.

Workshops - med guidet sanketure efter sæsonens bedste råvarer og med fælles madlavnings bagefter. Omkring 5-6 timer.

Snapse kursus - saml urter, blomster og bær til din egen snaps og smag et udvalg af vores. Omkring 2-3 timer.

Svampeture - sanketur hvor vi fokusere på de spiselige svampe og gennemgår levesteder, kendetegn og farlige forvekslinger.Cirka 2 timer. Kan være med eller uden madlavning efterfølgende.

Har du noget helt særligt i tankerne, så spørg endelig på kontakt@sanketure.dk og lad os se om vi kan skabe en unik oplevelse sammen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, vi tager åbent imod forslag og skæve indslag.