• Ny

Sanketur, Sollerupskov, Fyn, 13. juni 2021 kl. 10:00

300,00 kr.
Inkl. moms

Thomas Askov og Nina Christensen vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs. Ninas ekspertise ligger i navne, genkendelse og identifikation af de vilde planter og urter, samt indsigt i de kulinariske aspekter.

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Naturen har nogle af vores yndlings og mest eftersøgte urter som restauranterne Noma, Geranium og flere bruger. Der er et dejligt udvalg i naturen og forårs sæsonen byder på delikate, sprøde, saftige og saltede smage du nemt kan bruge i dit eget køkken.
Vi vil gå i både skoven, engen, grøfter og stier, så vi kommer vidt omkring forskelligt vildt mad i naturen i sen foråret og tidlig sommer.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at give dig fif til at gøre måltider vilde og altid velsmagende.
Turen vil blive med Thomas og Nina, de er professionelle sanker og har haft over 100 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat. 
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Du har måske også set Thomas og Nina på TV2LORRY om svampe i efterårs sæsonen, samt hørt dem i radioen hos P4Sjælland hvor de både har snakket om svampe og hvordan du sanker østers i Danmark.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure! 

Vi mødes søndag d. 13. juni kl. 10:00 på Odensevej 197, 5600 Faaborg ved parkeringspladsen. Du kan finde os ved vores sorte Ford S-Max med Sanketure logo på. En lille uge før sanketuren sender vi en præcis lokation ud via mail, samt et google maps link. 

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at gå under 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurve til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina

Sanketure.dk

13 Varer
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.