• Ny

Sanketur, Hornbæk 5. juni 2021 kl. 12:30

300,00 kr.
Inkl. moms

En tur hvor både madøre, naturentusiaster og nysgerrige mennekser kan være med. Vi vil byde på smage du genkender samt nogle helt nye du ikke finder hos konventionelt grønt. 

Lær at være mere selvforsynende med naturens spisekammer og bidrag med at benytte og passe på naturen på vores sanketur i Hornbæk. Strand, skov og stier er fyldt med lækre spiselig vild mad.

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Naturen byder på utrolig mange gemte spiselige hemmeligheder. Her kommer nogle af de delikate og udsøgte spiselige blomster, urter, bær og svampe som gourmet restauranterne ofte bruger i deres retter. Du skal ikke være en gourmet kok, eller en naturvejleder for at bruge naturens vilde mad.

Professionel sanker Thomas og Nina vil guide jer rundt i naturen og sikkert fremvise og forklare den spiselige vilde mad. Sammen vil i smage saltede, søde, skarpe og unikke smage fra naturens spisekammer. 

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Turen vil blive med Thomas og Nina, de er professionelle sankere og har haft over 100 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat. De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Du har måske også set Thomas og Nina på TV2LORRY om svampe i efterårs sæsonen, samt hørt dem i radioen hos P4Sjælland hvor de både har snakket om svampe og hvordan du sanker østers i Danmark.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure! 

Vi mødes lørdag den 5. juni kl. 12:30 på parkeringspladsen ved Hornbæk Plantage.
Det er den 2. parkeringsplads, hvis du kører på Nordre Strandvej, langs Hornbæk Plantaget, med retning mod Hornbæk by, du kan også kende den ved at p-pladsen vender direkte ud til havet, med store klippesten på stranden.

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurve til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina
Sanketure.dk

9 Varer
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.