• Ny

Sanketur, Udsholt Strand 20. juni 2021 kl. 16:00

300,00 kr.
Inkl. moms

Stranden kan måske virke øde, men det er faktisk et af de bedste sankesteder at finde vild mad. Skjult men værd opdagelsen så byder Udsholt Strand, tæt ved Rågeleje, på unikke spiselige planter som du vil lære at kende, smage på og få værktøjerne til selv at genkende når du selv skal begive dig ud i naturen. 

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Stranden har nogle af vores yndlings og mest eftersøgte urter som restauranterne Noma, Geranium og flere bruger. Der er et dejligt udvalg i naturen og det sene forår byder på delikate, sprøde, saftige og saltede smage du nemt kan bruge i dit eget køkken.
Vi vil gå på både stranden, sti og lidt skov, så vi kommer vidt omkring forskelligt vildt mad i naturen i sommer sæson.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Turen vil blive med Thomas og Nina, de er professionelle sankere og har haft over 100 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat. De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Du har måske også set Thomas og Nina på TV2LORRY om svampe i efterårs sæsonen, samt hørt dem i radioen hos P4Sjælland hvor de både har snakket om svampe og hvordan du sanker østers i Danmark.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure! 

Vi mødes lørdag den 20. juni kl. 16:00 på parkeringspladsen ved Udsholt Strand.
Adressen er Fyrrestien 6,  Græsted. Du kan finde Thomas og Nina ved deres sorte Ford S-Max med Sanketure logo på.

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurve til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina
Sanketure.dk

14 Varer
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.