• Ny

Sanketur, Hvalsø 27. juni 2021 kl. 13:00

300,00 kr.
Inkl. moms

Skov, grøft, enge og stier er fyldt med lækre spiselig vild mad. Vi vil byde på smage du genkender samt nogle helt nye du ikke finder hos konventionelt grønt. Lær at være mere selvforsynende med naturens spisekammer og bidrag med at benytte og passe på naturen på vores sanketur i Hvalsø. En tur hvor både madøre, naturentusiaster og nysgerrige mennekser kan være med. 

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Naturen byder på utrolig mange gemte spiselige hemmeligheder. Professionel sanker vil guide jer rundt i naturen og sikkert fremvise og forklare den spiselige vilde mad, samt hvordan du kan bruge den i din mad. Sammen vil i smage saltede, søde, skarpe og unikke smage fra naturens spisekammer. 


Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Turen vil blive med Thomas og Nina, de er professionelle sanker og har haft over 100 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat.

De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure! 

Vi mødes søndag den 27. juni kl. 13:00 på Parkering Heide Overdrev - Vernersmindevej, 4330 Hvalsø.

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina
Sanketure.dk

5 Varer
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.