• Ny

Sanketur, Liseleje 26. juni 2021 kl. 17:00

300,00 kr.
Inkl. moms

Sanke, høste, samle dækker over at nyde naturens vild mad. Om du betragter dig selv som sanker, aldrig har prøvet det før eller er et madøre der bare vil lære noget nyt - så er det her en sanketur for dig. 

På en sanketur vil du lære om områdets spiselige natur, vi gennemgår forskellige biotoper, identifikation af urter, farlige forvekslinger men allermest handler det om smag. Vi guider dig igennem smagene på de forskellige spiselige urter, blade, blomster, bær og svampe, samt fylder dig med inspiration til hvordan du kan bruge det i madlavningen og i dit eget køkken.

Kom med i naturen og bliv inspireret og sulten på en to timers sanketur fyldt med vild mad.

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Turen vil blive med Thomas og Nina, de er professionelle sanker og har haft over 150 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat.

De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure! 

Vi mødes søndag den 26. juni kl. 17:00 på parkeringspladsen ved Liseleje Strand.
Adressen er Lisehøjvej, 3360 Liseleje.
Her er et google maps link https://goo.gl/maps/xDZzhQzC121dfmVw9
Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 3 km.

Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina
Sanketure.dk

15 Varer
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.