• Ny
search

Svampetur Gurre Sø 24. oktober 2021 kl. 9:00

300,00 kr.
Inkl. moms

En svampetur velegnet for begynder og let øvede i svampe. Vi fortæller om kendetegn, svampefamilier, levesteder og giver dig den viden du kan bruge til at have success på dine egne svampeture. Og så gør vi selvfølgelig vores for at finde gode spisesvampe. 

Vi har udelukkende et gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende. Derfor er vores sanketure fyldt med snak om mad, hvordan vi spiser den vilde mad og inspirere dig til at skabe velsmagende retter i det niveau du ønsker.

Børn 0-4 år er gratis, 5-9 år er halv pris med koden BARNHALV og fra 10 års alderen er det fuld pris.

Børn kan ikke deltage uden en voksen.

Læs mere om turen længere nede ↓

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Turen vil blive med Nina, der er professionel sanker og Thomas Askov, uddannet kok, der har haft over 300 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat.

Du har måske set dem i TV2 Lorry hvor de viste spiselige vilde svampe eller hørt dem i radioen hos P4 Sjælland hvor de både havde svampe med og til nytår fik de hele redaktionen til at spise friske vilde østers.

De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad og med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.

I mødes på parkeringspladsen lige ved Esrum vejen i Helsingør. Parkeringspladser har ikke præcise adresser, følg derfor google linket.
Nærmeste adresse er 205, 3000 Helsingør
Google link er https://goo.gl/maps/9Wt2jL3QuCFGA5gJ6
Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.


Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

15 Varer
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.