• Ny
search

Svampetur Hornbæk Plantage 24. oktober 2021 kl. 14:30

300,00 kr.
Inkl. moms

Kom med på en guidet svampetur om spiselige svampe hvor vi tager dig igennem forskellige typer skov, forklarer levesteder for svampe samt hvorfor du ikke skal være bange for at røre ved svampe. 

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe. 

Børn 0-4 år er gratis, 5-9 år er halv pris med koden BARNHALV og fra 10 års alderen er det fuld pris.

Børn kan ikke deltage uden en voksen med.

Læs mere om turen længere nede ↓

Antal
Sidste elementer på lager

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Thomas og Nina har holdt over 300 sanketure og skriver på deres egen kogebog med vild mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat.

Du har måske set dem i TV2 Lorry hvor de viste spiselige vilde svampe eller hørt dem i radioen hos P4 Sjælland hvor de både havde svampe med og til nytår fik de hele redaktionen til at spise friske vilde østers.

De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs og til sidst runder vi af med hvordan i skal behandle jeres svampe, både med rengøring, bevaring og tilberedning.

I mødes på parkeringspladsen ved Hornbæk Plantage. Det er den 3. parkeringsplads når du kører mod Hornbæk by, du kan kende parkeringspladsen ved at den vender direkte ud til havet med frit udsyn til vandet.
Ellers følg dette google link som giver en præcis lokation https://goo.gl/maps/KY2JG7sgz2on6nwWA.
Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.


Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

1 Enhed
chat Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.