• Ny
search

Sanketur Hvalsø 10. juli 2022 kl. 12:00

300,00 kr.
Inkl. moms

Er du nysgerrig på hvad du kan spise fra naturen, eller vil du tilføje nye planter til hvad du allerede kender af den vilde mad?

Så er en sanketur med os lige sagen. Med flere års erfaring og nørderi i køkkenet har vi som underviser og faglært gastronom dannet et grundigt kendskab til vild mad og hvordan du bruger den i madlavning, både på hverdags niveau og på højere kokke plan.

Vores sanketure er gastronomisk fokuseret hvor vi giver dig tips, tricks og idéer til at skabe velsmagende mad og bruge den vilde mad nemt og avanceret - hvad end du er til.

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Den tidlige sommer er en særlig sæson fordi her kan kurvene begynde at få fylde på da naturen virkelig bugner af mad og smagene eksplodere i naturen. På turen vil vi gå efter det vilde der gemmer sig i grøfter, hegnet, skoven, skovbrynet og vandløb.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Vi mødes på parkeringspladsen der hedder Parkering Heide Overdrev - Vernersmindevej, 4330 Hvalsø. Kig efter vores hvide varevogn med Sanketure logo på. Vær opmærksom på at det tager lidt tid at køre derud da det er små og smalle veje det sidste stykke, så kom i god tid.

Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder - eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under "sankeudstyr".

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

14 Varer
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.