• Ny
search

Svampetur Teglstrup Hegn 25. september 2022 kl. 12:00

300,00 kr.
Inkl. moms

En svampetur velegnet for begynder og let øvede i svampe. Vi har fokus på svampe og de urter, bær og frugter vi eventuelt ville falde over og lærer dig kendetegn og hvordan du kan genkende dem på dine egne ture i fremtiden.

Vi har udelukkende et gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende. Derfor er vores sanketure fyldt med snak om mad, hvordan vi spiser den vilde mad og inspirere dig til at skabe velsmagende retter i det niveau du ønsker.

Børn kan ikke deltage uden en voksen med.

Læs mere om turen længere nede ↓

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Turen vil blive med Nina, der er professionel sanker og Thomas Askov, uddannet kok, der har haft over 300 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat.

Du har måske set dem i TV2 Lorry hvor de viste spiselige vilde svampe eller hørt dem i radioen hos P4 Sjælland hvor de både havde svampe med og til nytår fik de hele redaktionen til at spise friske vilde østers.

De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad og med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.

I mødes på Nordre Strandvej, ved parkeringspladsen ved siden af Café Hellebæk og Julstrup Strand. Vi vil være på parkeringspladsen ved en sort Ford S-Max med Sanketure logo på.

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km.

Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

6 Varer
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.