• Ny
search

Sanketur Gribskov 27. august 2022 kl. 12:00

300,00 kr.
Inkl. moms

Det er ren gourmet vandring når vi starter sensommerens sanketure. Sensommeren og efteråret er en særlig sæson hvor naturen er i gang med at lave blomster, producere frø, frugt og bær. Lær om naturens vilde spiselige råvarer på en guidet sanketur hvor vi fokusere på det gastronomiske som naturen kan!

Der er fokus på variation og vild mad der har sine helt egne smage og smage du genkender. Gastronomisk fokuseret sanketur efter den vilde mad og hvad det smager af. Her er der eksplosive smage som de lækre skud urter, blomster og hvad ellers vi måtte finde.

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

På turen vil vi gennemgå hegnet, skovbrynet, skov og engen.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Mårum station, Græsted-Gilleleje ved Gribskov. Parkeringspladser har ikke husnumre, så følg ellers google linket her https://goo.gl/maps/9YgDptE3C7pcqD169

Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder - eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under "sankeudstyr".

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

13 Varer
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.