• Ny
search

Svampetur Skodsborg 9. oktober 2022 kl. 8:00

300,00 kr.
Inkl. moms

Vi har fokus på spiselige svampe og at lære dig hvor du skal lede samt vigtige faktorer i forhold til at korrekt identificere de spiselige svampe. En svampetur velegnet til begynder og let øvet niveau.

Vi har udelukkende et gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende. Derfor er vores sanketure fyldt med snak om mad, hvordan vi spiser den vilde mad og inspirere dig til at skabe velsmagende retter i det niveau du ønsker.

Efter endt tur modtager du en mail med et par svampeopskrifter fra vores egen kok som kan inspirere til madlavningen.

Børn under 5 år er gratis at tage med, maks 2 børn per voksen. Børn kan ikke deltage uden en voksen med.

Læs mere om turen længere nede ↓

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Turen vil blive med Nina, der er professionel sanker og Thomas Askov, uddannet kok, der har haft over 300 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat.

Du har måske set dem i TV2 Lorry hvor de viste spiselige vilde svampe eller hørt dem i radioen hos P4 Sjælland hvor de både havde svampe med og til nytår fik de hele redaktionen til at spise friske vilde østers.

De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad og med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.

I mødes på Skodsborg station ved skovbrynet. Adressen er Bøllemosevej 4, 2942 Skodsborg.

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km.

Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

2 Varer
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.