• Ny
search

Svampetur Teglstrup Hegn 30. oktober 2022 kl. 13:30

300,00 kr.
Inkl. moms

En svampetur i Nordsjællands skove, velegnet for begynder og let øvede i svampe. Vi har fokus på svampe og lærer dig kendetegn og hvordan du kan genkende dem på dine egne ture i fremtiden.

Vi har udelukkende et gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende. Derfor er vores sanketure fyldt med snak om mad, hvordan vi spiser den vilde mad og inspirere dig til at skabe velsmagende retter i det niveau du ønsker.

Dette er en skøn tur for begynder og let øvet niveau for svampe. Vi vil kigge efter en variation af rørhatte, kantareller, samt skørhatte, mælkehatte, løghatte og hvad vi ellers finder som er forholdsvis gængse svampe.

Børn op til 5 år er gratis, maks to børn per voksen. 

Læs mere om hele turen længere nede ↓

Antal
Sidste elementer på lager

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Thomas Askov og Nina Christensen vil guide jer rundt i naturen og se hvad vi finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif til slut. De er begge vild mad eksperter og leverer til restauranter i København.

Vi hjælper dig med at finde, genkende, smage på dem og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet. Det er ikke en avanceret svampetur, men en god start tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset. Vi vil også tage eventuelle spiselige planter undervejs, så der er ingen der går tomhændet hjem, hvis svampene skulle gemme sig fra os.

Vi kan ikke garantere planter og svampe, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende, så vores ture fokusere på det spiselige aspekt og vores erfaringer med hvordan vi tilbereder det og får noget lækkert ud af den vilde mad.

I mødes på parkeringspladsen ved siden af Café Hellebæk og Julstrup Strand. Ikke den parkeringsplads der tilhører caféen, men den offentlige helt ud til Nordre Strandvej. Vi vil være på parkeringspladsen i en hvid varevogn med Sanketure logo på.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

1 Enhed
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.