• Ny
search

Svampetur Asserbo Plantage 29. oktober 2022 kl. 10:30

300,00 kr.
Inkl. moms

En svampetur velegnet for begynder og let øvede i svampe.

Vi fortæller om kendetegn, svampefamilier, levesteder og giver dig den viden du kan bruge til at have success på dine egne svampeture. Og så gør vi selvfølgelig vores bedste for at finde gode spisesvampe. 

Vi har udelukkende et gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende. Derfor er vores sanketure fyldt med snak om mad, hvordan vi spiser den vilde mad og inspirere dig til at skabe velsmagende retter i det niveau du ønsker.

Børn kan ikke deltage uden en voksen. Børn under 5 år kan deltage gratis, maks 2 børn per forældre.

Læs mere om turen længere nede på siden↓

Antal
udsolgt

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Turen vil blive med Nina, der er professionel sanker og Thomas Askov, uddannet kok, der har haft over 300 sanketure, leverer vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad.

De hjælper dig med at finde, genkende, smage på dem og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet. Det er ikke en avanceret svampetur, men en god start tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset. Vi vil også tage de spiselige planter undervejs, så der er ingen der går tomhændet hjem, hvis svampene skulle gemme sig fra os.

Der kan ikke garanteres planter og svampe, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Med fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende, så vores ture fokusere på det spiselige aspekt og vores erfaringer med hvordan vi tilbereder det og får noget lækkert ud af den vilde mad.

I mødes på parkeringspladsen der hedder Nyvej parkeringsplads. Parkeringspladser har ikke præcise adresser, følg derfor google linket. Nærmeste adresse er Nyvej, 3300 Frederiksværk. Mød Thomas og Nina ved en hvid varevogn med Sanketure logo på. 

https://maps.app.goo.gl/QrgbbeJ3XYoF7yft8

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km.

Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.