• Ny
search

Sanketur Sanddobberne 16. april 2023 kl. 13:00

300,00 kr.
Inkl. moms

Forårets første sanketure handler ikke om volume, men om den rene og vilde smag som naturen kan byde på!

Her er der ikke tale om kurve fyldt, mere de eksplosive smage som de første friske urter, blomster og hvad ellers vi måtte finde kan. Der er fokus på variation og vild mad der har sine helt egne smage og smage du genkender.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

Foråret kan noget som de andre sæsoner ikke kan - den har de fine små, delikate og mest velsmagende friske nye skud på de spiselige vilde planterder senere vil få volume og en anden smag. Lær dem at kende i starten af sæsonen og nyd dem i deres bedste tid.

Dette er en sanketur hvor vi leder efter de helt små fine nye friske skud af vild spiselig mad - det er her smagen er i top!

Det er ren gourmet vandring når vi starter forårets sanketur - det her er hvad de bestiller fra top restauranterne og du kan også finde dem. Det er ikke for sjovt at mad entusiaster hopper og danser for forårets første urter - smagen er eksplosiv, ren og uden meget bitterhed. Det er friskhed, små portioner og smagfuldt.

På turen vil vi gå på stranden og over strandengen samt lidt af hegnet langs stranden.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Sanddobberne Camping. Adressen er Kalundborgvej 26D, 28, 4534 Hørve. Kig efter vores hvide varevogn med Sanketure logo på. Vær opmærksom på at det tager noget tid at køre derud da det er små og smalle veje det sidste stykke, så kom i god tid.

Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder - eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under "sankeudstyr".

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

11 Varer
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.