• Ny
search

Sanketur Skodsborg d. 23. april 2023 kl. 9:00

300,00 kr.
Inkl. moms

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

Lær om naturens vilde mad i den lækre forår og snart sommer sæson. Her er masser af milde, søde, salt og eksplosive smage og en god volume til at få en god håndfuld hjem af hver urt. Der er fokus på variation og vild mad der har sine helt egne smage og smage du genkender.

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Antal

 

Vi garantere en sikker behandling af din ordre

 

Levering med Postnord

 

Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk

En forårs sanketur hvor vi leder efter velsmagende vild spiselig mad - smagen er stadig i top her, med nogle planter allerede klar til at lave blomster.

Det er ren gourmet vandring når vi starter det sene forårs sanketur - top restauranterne vil have dem og du kan også finde dem.

Foråret er en særlig sæson hvor naturen vågner efter vinterens dybe søvn og planter, træer og blomster springer frem klar til at begynde et nyt år. Det er ikke for sjovt at mad entusiaster hopper og danser for forårets første urter - smagen er eksplosiv, ren og uden meget bitterhed. Det er friskhed, små portioner og smagfuldt.

På turen vil vi gå hegnet, skovbrynet og skoven.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Vi mødes ved skovbrynet lige ved Skodsborg tog station.

Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder - eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under "sankeudstyr".

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

14 Varer
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.