Blog

Sanketur Kongsøre

300.00 kr.

En forårs sanketur hvor vi leder efter de helt små fine nye friske skud af vild spiselig mad – det er her smagen er i top!

Det er ren gourmet vandring når vi starter forårets sanketur – det her er hvad de bestiller fra top restauranterne og du kan også finde dem.

Foråret er en særlig sæson hvor naturen vågner efter vinterens dybe søvn og planter, træer og blomster springer frem klar til at begynde et nyt år. Det er ikke for sjovt at mad entusiaster hopper og danser for forårets første urter – smagen er eksplosiv, ren og uden meget bitterhed. Det er friskhed, små portioner og smagfuldt.

Der er fokus på variation og vild mad der har sine helt egne smage og smage du genkender. Gastronomisk fokuseret sanketure efter de første spæde skud af vild mad. Her er der ikke tale om kurve fyldt, mere de eksplosive smage som de første friske urter, blomster og hvad ellers vi måtte finde kan.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

På turen vil vi gå på stranden, over strandengen og ind i skovbrynet og hegnet.

Læs mere om turen herunder ↓

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad. Vi mødes på parkeringspladsen i Kongsøre Skov for enden af Sandskredvej, tæt på stranden. Du kan finde os ved vores hvide varevogn med Sanketure logo på. Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder – eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under “sankeudstyr”. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig! —– Bemærk: Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
No markers found for this Travelers' map.
Please add some markers to your posts before using this shortcode.