

Sanketur og Mad Workshop
Sankning og madlavning over bål og gasblus hvor vi forener vild mad med de bedste konventionelle råvarer i sæson.
1,5 times sanketur efterfulgt af omkring 3 timers madlavning med spisning ind i mellem retterne.
Al mad er inkluderet i prisen, samt vand, danskvand og 1 glas vin eller øl.
3 retter
forret
fisk/skaldyr - vild chimchurry
hovedret
kød - sæsonens grønt
vild salat - vild sylt - røget urter
dessert
frugt - vilde blomster - vild crumble - creme
Vi forbeholder os retten til at lave små ændringer ved menuen.
Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer.
Tilkøb:
1 glas rødvin 115,- kr
1 glas hvidvin 110,- kr.
1 glas dessert vin 95,- kr.
1 flaske vin priser fra 350,- kr.
Tilkøb vinmenu til 300,- kr. ↓
Vi garantere en sikker behandling af din ordre
Levering med Postnord
Ved retursendelser kontakt os på kontakt@sanketure.dk
Mødes ved Sandskredet, Kongsøre parkeringspladsen.
Gå til lejren/bålstedet.
Introduktion til dagens plan.
Guidet sanketur, hvor lærer hvad du kan sanke, navn, genkendelse og tid til at samle ind til madlavningen i fælles kurve.
Tilbage til lejren.
Velkomst shot (alhokolfri)
Opdelingen af madlavningsopgaver.
Madlavning med 2 guides.
Opdækning af bord.
Vi spiser som maden bliver færdig, da det meste bliver lavet over bål, så er det slowfood.
Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt så planlægges der efter dette.
Det er tilladt at videresælge sin billet hvis man ikke selv kan deltage.
Billederne er for at skabe den rette stemning og give eksempler på hvad vi kan finde og se, men kan ikke forventes at alt på billederne er sådan.
Du vil eventuelt også synes om