Blog

FAQ

Her har vi samlet nogle af de spørgsmål vi får stillet ofte, i håb om hurtigt at svare på dit spørgsmål. Hvis du har andre spørgsmål som ikke er besvaret her, så skriv på kontakt@sanketure.dk

SANKETURE

Skal jeg printe min billet?

Nej, du behøver ikke at printe din billet. Vi foretrækker at være papirløse, og derfor er det kun nødvendigt at du kan fremvise ordrenummer på mobil, eller at du fortæller os dit navn ved forespørgsel.

Må jeg tage min hund med på sanketur/svampetur?

Ja, hunde er velkommen på vores sanketure og svampeture. Vi beder blot om at du viser hensyn til de andre gæster, hvis nogle skulle være utrygge ved hunde, og overholder regler gældende for hunde i snor de områder vi er i.

Må jeg tage min hund med til vild middag?

Det korte svar er nej. Da vi har åben ild, gæster ved langborde og skal overholde visse hygiejne protokoller så frabeder vi venligst at I medbringer hund. Selvom middagen foregår udendørs, så er der ingen hunde tilladt i bålhytten når vi holder middag. Dette gælder også for vores vilde mad workshops.

Hvad skal jeg have med på en sanketur?

I teorien har du ikke brug for noget for at sanke, men det er nu rart med lidt udstyr. En urtekniv eller saks og poser, bøtter eller en kurv er gode til at opbevare din nye sankefund i.

Hvad skal jeg bruge på en svampetur?

Svampe indeholder meget fugt og de fleste svampe har derfor ikke godt af at ligge i poser eller bøtter. En kurv er det bedste opbevaring for svampe, særligt ude på svampeturen. Og så er det rigtig godt at have en kniv og lille børste med, så du kun putter rene svampe i kurven og har mindre rengøring når du kommer hjem.

Er der mad på en sanketur?

Nej, på vores sanketure og svampeture er fokus at finde vilde mad og smage på eventuelle urter, bær og blomster, men vi serverer ikke noget mad til jer.

Får jeg nogle østers med hjem fra Østerssafari?

Ja, alle de østers du selv finder får du med hjem, vi sørger for de østers der bliver åbnet i fællesskab og spist og nydt på stedet.

Hvad hvis det regner på en tur?

Vi afholder stadig vores oplevelser hvis det regner, middage foregår i en bålhytte, så på sanketuren kan du blive lidt våd, men under middagen er der tag over hovedet.

Hvad hvis jeg er syg og ikke kan deltage i en oplevelse?

Det er selvfølgelig super ærgerligt at blive syg, men vores billetter sælges på lige fod som koncerter og lignende og kan derfor ikke ændres eller refunderes. Du er velkommen til at videresælge eller videregive din billet.

Jeg skal på tur, hvor møder vi jer henne?

På hjemmesiden under alle ture er der et Google Maps kort og nærmeste adresse, husk at parkeringspladser ikke har husnumre så adresser er vejledende og du skal følge Google Maps.

Jeg skal til vild middag og vil gerne overnatte deroppe, hvad gør jeg?

Hvis du skal til Vild Middag i Helsinge, foregår det hos Haldbjerg og du kan booke din overnatning gennem dem på hjemmesiden her https://www.haldbjerg.dk/

Er børn gratis på sanketure og svampeture?

Børn fra 0-5 år er gratis, dog maks to børn per betalende billet.

Kan jeg have mit barn med til middag?

Vores Vilde Middage er ikke særlig børnevenlige arrangement. Der ikke er plads til at “tilføje” stole og heller ikke børnestole, derfor er prisen den samme som for voksen billetter, da det tager en fuld plads ved langbordene. Der kan også forekomme røg i bålhytten, så det er ikke en særlig børnevenlig oplevelse for småbørn, men større børn er selvfølgelig velkommen og der skal købes billet til dem, uanset alder.

Er der røg i bålhytten til den vilde middag?

Ja, der vil være noget røg tilstede i bålhytten. Vinden er lunefuld og kan ændres sig og skifte, fra vi har opstillet borde og bål, derfor kan vi ikke justere det efter vi har lavet en opsætning. Vi gør altid vores bedste for at røgen er ved et minimum, men der skal forventes noget røg.