Blog

Blog

Velkommen til

Velkommen til vores side, hvor vi deler glæden med vild mad og det udstyr vi selv bruger. Vi er Thomas og Nina, vi lever sammen, sanker sammen og nyder naturen

Samarbejdet med Alchemist

Alchemist som med sine 2 Michelin Stjerner er et fyrtårn i Danmarks gastronomiske scene er en verdenskendt restaurant og souschef Magnus Brandenburg Carlsen har udtalt sig om vores samarbejde og

Lej waders hos os!

For at imødekomme forespørgsler på waders og hjælpe vores kære gæster med at kunne deltage i vores østers og tang ture, fik vi muligheden for at søge om midler til

Forår og ramsløg

Foråret er her, ikke kun i kalenderen, naturen viser det også nu.  Det begynder at blive mere grønt, de første blomster springer ivrigt ud og naturen vågner. Noget af det

Historien bag vores østerssafari

Der er en særlig historie om vores østers ture på Sjælland.  Thomas og jeg har jo kendt hinanden i en del år nu, og helt fra starten af, da vi

Vinter sankning

Kan man sanke om vinteren? JA! Jeg sanker et par ting om vinteren, men det er bedst at vide hvor man kan finde tingene hvis der er faldet sne –

Østers på Sjælland

Det lyder falsk, men det er sandt.  En tradition som Thomas og jeg begyndte på fra vores første år sammen – at finde østers på Sjælland har vi valgt at

Mød den ene halvdel bag Sanketure

En stærk formidler og fortæller finder man i Nina. Med en passion for alt hvad hun gør, og særligt mennesker og natur er hun en skarp sanker og formidler, der

Hvad kan du finde i November?

Selvom vinteren nærmer sig med hastige skridt, så kan man stadig finde lækre spiselige urter, svampe og måske de sidste blomster! Den 20. november høstede jeg de sidste spiselige blomster

Efterårets svampeture

Svampefeberen er noget de fleste kan mærke om efteråret – selv dem der ikke er glade for svampe! En af grundene er at svampe har den smag alle madglade mennesker