Blog

Gavekort

Sanketurer varer normalt 2 timer, alt afhængigt af deltager antal, hvor vi går rundt sammen i naturen og gennemgår alle de spiselige planter, urter, bær og blomster vi måtte finde på vejen.

Uddannet kok, professionel sanker og vild mad ekspert Thomas Askov og professionel sanker og vild mad ekspert Nina Christensen deler deres erfaringer med smage, opskrifter, og hjælper jer med at identificere smage og dufte, så man får en god fornemmelse for det vilde spiselige og bedre selv senere kan identificere det igen.

Gavekort minimumsbeløb er  300,- kr. og du kan selv vælge beløb.
Vi sælger også urteknive, urtesakse, kurve og andet udstyr på turene, så hvis man vil give mere end en tur, kan man jo give et beløb til dette også.

Et gavekort er gyldigt i 2 år, så der er masser af tid til at vælge men al den information om præcise ture skal nok uddybes når du læser om turene.

Gavekort er gyldige til både oplevelser, middage og fysiske varer.

Vi er primært på Sjælland, og kommer et par gange om året til Fyn og Jylland med både sanketure og svampeture.

Mindste pris er: 300

Karakterer: (0/300)

You Print & Give To Recipient
After Checkout, you can print your gift card
FORHÅNDSVISNING
Gavekort på en værdi af 300,- kr. svarer til værdien af 1 billet til en guidet sanketur. Gyldigt i 2 år, og kan bruges både på varer, eller billet til en guidet sanketur. Du kan sende gavekortet direkte til modtager, med en personlig besked. Perfekt gave til ham eller hende der vil lære om vild mad, og blive inspireret til at få naturen ind i din mad. I løbet af et år er der omkring 200 guidet ture at vælge imellem og minimum 20 vilde middage. De bliver lagt ud på siden løbende og man kan tilmelde sig vores nyhedbrev for at være den første der hører om nye vilde oplevelser. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter og restbeløb udbetales ikke, men der gives et nyt tilgodehavende på restbeløb.

Andre produkter