Blog

Om os

Velkommen til SANKETURE

Vi består af Thomas Askov og Nina Fay, vi lever sammen, sanker sammen og nyder naturen sammen. Det startede som en passion for mad og natur, og endte med at alle ture udenfor betød at vi kom hjem med noget vild mad til det næste måltid.

Baggrund

Thomas er uddannet kok fra kokkeskolen i 2004 og har siden da arbejdet med mad, og det er en kæmpe passion i hans fritid også. Hans store mål er at spise efter sæsonen, lave nordisk moderne mad, med en særlig kærlighed for de klassiske retter, så introducerer han også nye teknikker og ingredienser til hans køkken. 

Nina har arbejdet som skolelærer i 9 år, er en skarp formidler med stor passion for at dele viden og både i forhold til smag, spise efter sæson og inspirere andre til at se den vilde natur som en helhed og med en masse smage.

Sanketure og Kokkemanden

Nina og Thomas er medstiftere af Sanketure, hvor Thomas er det gastronomiske syn på den vilde mad og hans faglighed og erfaring betyder at de hurtigt får idéer og brugt den vilde mad i køkkenet og kan dele det med dig på en guidet tur, vild middag eller workshop.

Sanketure leverer guidet sanketure med tilmelding ved billetkøb på hjemmesiden, samt private sanketure med både urter og svampe. 

Vi leverer urter til top restauranter i København som to stjernet Michelin restaurant Alchemist, Dragsholm Slot, JA TAK og andre restauranter og barer som Ruby cocktail bar, Barabba og andre.

Sammen har vi også siden Kokkemanden.com hvor vi deler opskrifter, både med vild sanket mad, samt retter med alle de almindelige ingredienser du kan købe i supermarkeder. 

Find din næste opskrift på https://kokkemanden.com/

Følg os

Vi er aktive på de sociale medier, du kan finde os på Facebook, Pinterest og Instagram @sanketure.dk

Håber I vil følge med og også får glæde for vild mad du selv kan sanke fra naturen!

Sanketure kommer vidt omkring og her har vi samlet lidt af vores omtale

Interview med Ritzau om hvad du kan sanke om vinter