Blog

Sanketur Tangkrogen Aarhus, Jylland

Du kender nok stranden, men har du mon opdaget alle de spiselige planter ?
Kom med på vores tur i Århus Tangkrogen – og oplev naturens vilde muligheder.

Det kan professionelle sanker og vild mad eksperter Thomas Askov og Nina Christensen vise dig og hjælpe dig med at genkende, smage på dem og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet.

Lær om sommerens vilde mad med fokus på variation og vild mad der både har sine helt egne smage og smage du genkender.

En dejlig eftermiddags tur i Aarhus. Vi vil inspirere dig til hvordan du kan finde og nyde den vilde mad.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

Kom og oplev en skøn tur i Århus Tangkrogen’s natur.
På turen vil vi gå på stranden, hegnet og engen.

Marselisborg Havnevej 4,
8000 Aarhus

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Modtag en mail når der er nye datoer for denne tur

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad. Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder – eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under “sankeudstyr”. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig! Vi mødes på: Marselisborg Havnevej 4, 8000 Aarhus, ved fitness faciliteterne. Vi forbeholder os retten til at aflyse begivenheden hvis der ikke er nok tilmeldte, du vil selvfølgelig få pengene retur.

——–

Bemærk: Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt, med begrænset antal deltagere, så planlægges der efter dette. Det er tilladt at videresælge eller videregive sin billet, hvis man ikke selv kan deltage.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture