Blog

Sanketur Marselisborg Strand, Jylland

300.00 kr.

Du kender nok stranden, men har du mon opdaget alle de spiselige planter på stranden, engen og skovens planter?

Naturen er fuld af vild mad som du kan lære om med professionelle sanker og vild mad eksperter Thomas Askov og Nina Christensen vise dig.
De hjælper dig med at genkende, smage på planter og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner.
Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure, er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen.
Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

På turen vil vi gå på stranden, over strandengen og ind i skovbrynet og hegnet og så skal vi smage på planter!

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer.
Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen. Du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Vi mødes på: Marselisborg Strand, Strandvejen 23, 8000 Aarhus. Her er et google maps link Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder – eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under “sankeudstyr”. Vi forbeholder os retten til at aflyse begivenheden hvis der ikke er nok tilmeldte, du vil selvfølgelig få pengene retur. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

——–

Bemærk: Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt, med begrænset antal deltagere, så planlægges der efter dette. Det er tilladt at videresælge eller videregive sin billet, hvis man ikke selv kan deltage.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.