Blog

Sanketur Vejle

300.00 kr.

  1. Oplev Vejles store spisekammer i naturen, der kun venter på dig.

    På denne sanketur vil du lære hvad du kan finde, hvor det gror henne, samt dykke dybt i smag og brugen af det vilde i din egen madlavning, når vi fortæller om den vilde mad.

Professionelle sanker og vild mad eksperter Thomas Askov og Nina Fay Christensen leverer vilde urter, bær, blomster og svampe til restauranter, producenter, barer og Michelin stjernet restauranter, som Alchemist.

På denne tur vil du lære hvor du kan finde mad, hvordan det smager, samt inspirere dig til hvordan du kan bruge det vilde i din egen madlavning, både på hverdags og et højere gastronomisk niveau.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad og bruge Vejles spisekammer i naturen.

Turen vil vare omkring 2 timer, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder – eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under “sankeudstyr”.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Vi forbeholder os retten til at aflyse begivenheden hvis der ikke er nok tilmeldte, hvis dette er tilfældet vil du selvfølgelig få pengene retur. Vi mødes på parkeringspladsen ved IBæk Strandvej, tæt på det lille ishus. Ibæk Strandvej 336, 7100 Vejle Følg google maps lokationen HER eller indtast denne google plus kode MJR5+RC Vejle

——–

Bemærk: Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt, med begrænset antal deltagere, så planlægges der efter dette. Det er tilladt at videresælge eller videregive sin billet, hvis man ikke selv kan deltage.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.