Blog

Sanketur Snekkersten

300.00 kr.

Lær om naturens vilde mad, med fokus på variation og vild mad der har sine helt egne smage og smage du genkender.

En sanketur hvor vi leder efter velsmagende vild spiselig mad – smagen er i fokus når vi sammen finder, høster, smager, snakker og dykker dybt ned i den vilde mad og hvordan du kan bruge det i madlavning.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

Turen vil vare omkring 2 timer, alt afhængigt af deltagerantal.
Vi forventer at gå under 3 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder –
eller køb dem af os i starten af turen.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

På turen vil vi gå hegnet, engen, på stranden og ind i skovbrynet og opleve naturens vilde mad.

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Læs mere om turen ↓

Vi mødes på parkeringspladsen ved Beredskabskabsstyrelsens kursus center, adressen er: Strandvejen 250, 3070 Snekkersten. Kig efter vores hvide varevogn med Sanketure-logo på. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig! —– Bemærk: Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.