Blog

Sanketur Roskilde

300.00 kr.

Klar til at finde vild mad i naturen? Så er denne tur for dig!
Kom med på en oplevelse i naturen

I Roskilde vil vi gå i både skov, eng og strand, en unik kombination af planter, blomster og træer vil blive gennemgået i både kendetegn, smag, tekstur og brugen i vild mad.
På en 2 timers guidet sanketur tager Nina hånd om dig på turen og sælger for, at du selv får al den viden du har brug for, for selv at kunne sanke vild mad.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

På turen vil vi gå på stranden, over strandengen og ind i skovbrynet og hegnet.

Vi mødes på parkeringspladsen der hedder Parkering – Boserup Skov – Vest. Parkeringspladser har ikke præcise vej numre, derfor anbefaler jeg jer til at følge google maps linket for præcis lokation!

Her er google link til adressen 

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad. Vi mødes på parkeringspladsen der hedder Parkering – Boserup Skov – Vest. Parkeringspladser har ikke præcise vej numre, derfor anbefaler jeg jer til at følge google maps linket for præcis lokation! Boserupvej 100, 4000 Roskilde Her er google link til adressen  Kig efter vores hvide varevogn med Sanketure logo på. Vær opmærksom på at det tager noget tid at køre derud da det er små og smalle veje det sidste stykke, så kom i god tid. Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder – eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under “sankeudstyr”. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

——–

Bemærk: Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt, med begrænset antal deltagere, så planlægges der efter dette. Det er tilladt at videresælge eller videregive sin billet.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture