Blog

Sanketur Utterslev Mose

300.00 kr.

Nysgerrig på hvad du kan spise fra naturens spisekammer, eller vil du tilføje nye planter til hvad du allerede kender af den vilde mad?

– Så er en sanketur med os lige sagen!

Med flere års erfaring og nørderi i køkkenet har vi som underviser og faglært gastronom, dannet et kæmpe kendskab til vild mad og hvordan du bruger den i madlavning, både på hverdags niveau og på højere kokke-plan.

Det er ren gourmet vandring når vi er på sanketur – det hér er hvad Michelin restauranter og de dygtige kokke vil have, og du kan også lære at sanke, spise og skabe velsmagende mad med naturens spisekammer.

På turen vil vi lære om den vilde mad der kan findes i hegnet, på engen, ved mosen og i skovbrynet.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer.
Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen.
Du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad – og få fyldt i kurven til et måltid eller to!

Vi mødes i Utterslev mose, hvor Pilesvinget og Brønshøj Kirkevej mødes, hvor sanketuren starter og slutter.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

Læs mere om turen herunder ↓

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Vi mødes i Utterslev mose, hvor Pilesvinget og Brønshøj Kirkevej mødes, hvor sanketuren starter og slutter. Turen vil vare omkring 2 timer, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå omkring 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder – eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under “sankeudstyr”. —– Bemærk: Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.