Blog

Svampetur Store Dyrehave, Hillerød

350.00 kr.

Kom med på en guidet svampetur om spiselige svampe!

Vi tager dig igennem forskellige typer skov, forklarer levesteder for svampe, begynder en vaskeægte svampejagt,
og fortæller hvorfor du ikke skal være bange for at røre ved svampe.

Vi går på jagt efter svampe, og prøver at finde et varieret udvalg af svampe der er spiselige.
Naturen er fuld af spændende spiselige svampe, som vi glæder os til at finde med dig, på vores svampetur.

Det er ikke en avanceret svampetur, men en god begynder eller let øvet tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset.
Vi vil lære dig kendetegn, levesteder for svampe, svampefif og noget tilberedning og hvordan du kan gemme smagen til senere på året.

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe.

Turen begynder fra Parkeringsplads Store Dyrehave nærmeste adresse er Trevej, 3400 Hillerød

Børn op til 5 år er gratis at have med, max to børn per voksen.

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på svampetur. Vi mødes på Parkeringsplads Store Dyrehave nærmeste adresse er Trevej, 3400 Hillerød. Følg google maps linket https://maps.app.goo.gl/6Fpk7usgpQKkJfMy7 Turen vil vare omkring 2 timer afhængigt af deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad! Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture