Blog

Sanketur Hornbæk

300.00 kr.

Lær at være mere selvforsynende med naturens spisekammer på sanketuren i Hornbæk.

En tur hvor både madøre, naturentusiaster og nysgerrige mennesker kan være med!

Vi vil byde på smage du genkender samt nogle helt nye du ikke finder hos konventionelt grønt.

Du vil lære hvad du kan finde, hvordan du identificere det vilde mad. Du smager på det og vil få fortalt hvordan du kan bruge det i madlavning, bevare det ved tørring, sylt eller andet. Det er en grundig og underholdende formidling om naturens vilde mad og naturens spisekammer, der vil inspirer dig til at få det ind i køkkenet og skabe lækker vild mad.

Strand, skov og stier og hegnet er fyldt med lækre spiselig vild mad.

 

Mød os på parkeringspladsen P-plads ved Hornbæk Plantage

Nordre Strandvej, 3100 Hornbæk – følg google maps linket nedenstående.

https://maps.app.goo.gl/7ttFeTiQD6cgqmho9

 

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

Husk dit sankeudstyr!

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen. Mød os på parkeringspladsen P-plads ved Hornbæk Plantage
Det er den 3. parkeringsplads når du kører mod Hornbæk by, du kan kende parkeringspladsen ved at den vender direkte ud til havet med frit udsyn til vandet.
Nordre Strandvej, 3100 Hornbæk – følg google maps linket nedenstående. https://maps.app.goo.gl/7ttFeTiQD6cgqmho9
Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under ‘sankeudstyr’. —– Bemærk: Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.