Blog

Svampetur Hornbæk

325.00 kr.

Kom med på en guidet svampetur om spiselige svampe i naturen!
Vi tager dig igennem forskellige typer skov, forklarer levesteder for svampe samt hvorfor du ikke skal være bange for at røre ved svampe.

Vi går efter at finde en variation af spiselige vilde svampe og lære dig kendetegn, levesteder, svampefif og noget tilberedning og hvordan du kan gemme smagen til senere på året.

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe i naturen og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe.

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 5 km.

Vi hjælper dig med at finde og identificere svampe og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet.

Det er ikke en avanceret svampetur, men en god start tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset.

Til sidst runder vi af med hvordan i skal behandle jeres svampe, både med rengøring, bevaring og tilberedning.

Børn op til 5 år er gratis at have med, maks to børn per voksen.

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

I mødes på parkeringspladsen ved Hornbæk Plantage. Det er den 3. parkeringsplads når du kører mod Hornbæk by, du kan kende parkeringspladsen ved at den vender direkte ud til havet med frit udsyn til vandet. Følg dette google link som giver en præcis lokation https://goo.gl/maps/KY2JG7sgz2on6nwWA. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under “butik”. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad! Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.