Blog

Sanketur Hvalsø

Gastronomisk fokuseret sanketur efter sommerens vilde mad!

Der er fokus på variation og vild mad der har sine helt egne smage og nogle smage du genkender. På turen går vi sammen rundt og finder vild mad, så du selv lærer at finde, sanke og høste skånsomt i naturen. På 2 timer vil du få en grundig gennemgang og alle de bedste fif og råd fra Nina om brugen af den vilde mad, udviklet af Sanketures gastronom Thomas Askov.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

På turen vil vi gå efter det vilde der gemmer sig i grøfter, hegnet, skoven, skovbrynet og vandløb.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Modtag en mail når der er nye datoer for denne tur

Vi mødes på parkeringspladsen der hedder Parkering Heide Overdrev – Vernersmindevej, 4330 Hvalsø. https://maps.app.goo.gl/WKYiPoLXQxdbcEao9 Kig efter vores hvide varevogn med Sanketure logo på. Vær opmærksom på at det tager lidt tid at køre derud da det er små og smalle veje det sidste stykke, så kom i god tid. Turen vil vare omkring 2 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder – eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under “sankeudstyr”. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

——–

Bemærk: Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt, med begrænset antal deltagere som f.eks. en koncert. Det er tilladt at videresælge eller videregive sin billet, hvis man ikke selv kan deltage.
No markers found for this Travelers' map.
Please add some markers to your posts before using this shortcode.

Andre ture