Blog

Svampetur Skodsborg

325.00 kr.

Kom med på en guidet svampetur om spiselige svampe i skoven!

Vi tager dig igennem forskellige typer skov, forklarer levesteder for svampe, og begynder en vaskeægte svampejagt!
Vi fortæller om, hvorfor du ikke skal være bange for at røre ved svampe.

En professionelt guidet svampetur, kan lære jer, at finde spiselige svampe i skoven.
Det er en spændende og givende aktivitet for naturelskere og madentusiaster.

Vi går efter at finde en variation af spiselige vilde svampe og lære dig kendetegn, levesteder, svampefif og noget tilberedning og hvordan du kan gemme smagen til senere på året.

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe.

Turen begynder fra togstationen ved skovbrynet, adressen er Bøllemosevej 4, 2942 Skodsborg

Børn op til 5 år er gratis at have med, max to børn per voksen.

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Turen vil vare omkring 2 timer og vi forventer at maksimalt gå 5 km. Det er ikke en avanceret svampetur, men en god begynder eller let øvet tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset. Til sidst runder vi af med hvordan i skal behandle jeres svampe, både med rengøring, bevaring og tilberedning. Turen vil vare omkring 2 timer afhængigt af deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under “butik”. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad! Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.