Blog

Svampetur Gribskov

350.00 kr.

Kom med på en guidet svampetur om spiselige svampe hvor vi tager dig igennem forskellige typer skov, forklarer levesteder for svampe, begynder en vaskeægte svampejagt og fortæller hvorfor du ikke skal være bange for at røre ved svampe.

Vi går efter at finde en variation af spiselige vilde svampe og lære dig kendetegn, levesteder, svampefif og noget tilberedning og hvordan du kan gemme smagen til senere på året. Kom med på en guidet svampetur, som er en rigtig naturoplevelse. Få inspiration til madlavning over ild eller i dit køkken, og lær at bruge naturens skatkammer.

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild-mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe.

Turen begynder fra parkeringspladsen på modsatte side af Jættestue Mutter Gribs Hule adressen er Helsingevej 2, 3400 Hillerød

https://maps.app.goo.gl/4Cta9qUU4dUsysFK8

Børn op til 5 år er gratis at have med, max to børn per voksen.

Husk dit sankeudstyr!

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Turen begynder fra parkeringspladsen på modsatte side af Jættestue Mutter Gribs Hule, nærmeste adressen er Helsingevej 2, 3400 Hillerød https://maps.app.goo.gl/4Cta9qUU4dUsysFK8 Turen vil vare omkring 2 timer afhængigt af deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad! Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture