Blog

Sanketur Odense, Fyn

Har du mon opdaget alle de spiselige planter på engen, i hegnet og nær vandløb?

Det kan professionelle sanker og vild mad eksperter Thomas Askov og Nina Fay Christensen vise dig og hjælpe dig med. De leverer vilde urter, bær, blomster og svampe til restauranter, producenter, barer og Michelin stjernet restauranter, som Alchemist. Og vil på denne tur vise hvor du kan finde mad, hvordan det smager, samt inspirere dig til hvordan du kan bruge det vilde i din egen madlavning, både på hverdags og et højere gastronomisk niveau.

Turen vil vare omkring 2 timer, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder – eller køb dem af os i starten af turen.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad og spiselige planter.

Vi mødes på parkeringspladsen ved
Fitnesspladsen Munk Mose, 
Munke Mose Allé,
5000 Odense.

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Modtag en mail når der er nye datoer for denne tur

Vi mødes på parkeringspladsen ved Fitnesspladsen Munk Mose,  Munke Mose Allé, 5000 Odense. Vi forbeholder os retten til at aflyse begivenheden hvis der ikke er nok tilmeldte, hvis dette er tilfældet vil du selvfølgelig få pengene retur. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

——–

Bemærk: Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt, med begrænset antal deltagere, så planlægges der efter dette. Det er tilladt at videresælge eller videregive sin billet, hvis man ikke selv kan deltage.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture