Blog

Østerssafari Sjælland

500.00 kr.

Lær at finde dine egne friske østers på Sjælland!
Vi skal på Østerssafari!

De fleste ved godt at man kan finde friske østers i vadehavet, men der er også nogle på Sjælland der ligger mere skjult og kan være sværere at spotte.

På denne tur vil du komme med ud i vandet og lære at spotte og finde de invasive Stillehavsøsters. Vores guide vil hoppe med ud i waders og gå rundt og vise dig præcis hvor du skal kigge, hvordan du spotter dem – og så går Østerssafari i gang.

Turen varer omkring 3-3,5 time.

I starter med en introduktion, hvor vi vil fortælle den spændende historie om, hvorfor i alverden der er østers på Sjælland.

Derefter går jagten i gang!
Vi ifører os waders og så går vi i fællesskab ud, og begynder at lede efter østers under vandoverfladen de næste 1,5 time.
Vores guide er med jer ude i vandet så du kan stille spørgsmål, få vejledning og hjælp hvis du har svært ved at se de første selv, og bliver selvkørende.

Bagefter går vi på land og du kan gemme dine nyplukkede østers i bilen før vi går mod lejren, hvor der er bål og du kan lære at åbne østers og smage på vores bjerg af nyhøstede østers og smage dem med vores koks vilde vinaigrettes og et glas champagne.

Lokationen bliver sendt på mail et par dage før begivenheden, det foregår i Holbæk området.

Dette er ikke en tur egnet for små børn.

Det er ikke tilladt at have andre gæster med til lejren, der ikke har købt billet.

Husk at leje waders!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Lokationen bliver sendt på mail et par dage før begivenheden.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.