Blog

Østerssafari Sjælland

Lær at finde dine egne friske østers på Sjælland!
Vi skal på Østerssafari!

De fleste ved godt at man kan finde friske østers i vadehavet, men der er også nogle på Sjælland der ligger mere skjult og kan være sværere at spotte.

På denne tur vil du komme med ud i vandet og lære at spotte og finde de invasive Stillehavsøsters. Vores guide vil hoppe med ud i waders og gå rundt og vise dig præcis hvor du skal kigge, hvordan du spotter dem – og så er Østerssafarien i gang.

Turen varer omkring 3-3,5 time.

I starter med en introduktion, hvor vi vil fortælle den spændende historie om, hvorfor i alverden der er østers på Sjælland.

Derefter går jagten i gang!
Vi ifører os waders og så går vi i fællesskab ud, og begynder at lede efter østers under vandoverfladen den næste 1,5 time.
Vores guide er med jer ude i vandet så du kan stille spørgsmål, få vejledning og hjælp hvis du har svært ved at se de første selv til du bliver selvkørende.

Så går vi på land og du kan tilsidesætte dine nyplukkede østers eventuelt i bilen, før vi går mod lejren hvor der er bål og du kan lære at åbne østers og smage på vores bjerg af nyhøstede østers med kokkens vilde vinaigrettes og et glas champagne.

Lokationen bliver sendt på mail et par dage før begivenheden, det foregår i Holbæk området.

Dette er ikke en tur egnet for små børn.

Det er ikke tilladt at have andre gæster med, der ikke har købt billet eller medbringe egne drikkevarer og mad.

Husk at leje waders!

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

Medbring:

Vaders, spand, fiskenet/popcorn net og handsker (vandtætte er en fordel)

HUSK AT HAVE ET FISKETEGN – det er lovpligtigt hvis du benytter et redskab, såsom fiskestang eller lignende.

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Modtag en mail når der er nye datoer for denne tur

Lokationen bliver sendt på mail et par dage før begivenheden. Ca. 1,5 time i vandet efter introduktion fra Nina 1 time i lejren med åbning af østers, servering af minimum tre østers til hver og 1 glas champagne. Medbring: Waders, spand, fiskenet/popcorn net og handsker (vandtætte er en fordel) HUSK AT HAVE ET FISKETEGN – det er lovpligtigt hvis du benytter et redskab, såsom fiskestang eller lignende. Lej waders af os tilføj dem til dit køb og husk at skrive dato på turen!
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture