Blog

Sanketur Skodsborg

300.00 kr.

En tur for de mad og naturglade hvor du lærer hvad du kan spise fra naturen og hvordan!
Vi skal smage på naturen!

Vi vil byde på smage du genkender samt nogle helt nye, du ikke finder hos konventionelt grønt.
I Skodsborg er der i skovbrynet, ved mosen og i skoven forskellige spiselige urter, bær og svampe, afhængigt af årstiden.

Du vil lære hvad du kan finde, hvordan du identificere den vilde mad. Du vil smage på naturen, og vil få fortalt hvordan du kan bruge det i madlavning, bevare det ved tørring, sylt eller andet.

Vi leverer en grundig og underholdende formidling om naturens vilde mad, der vil inspirere dig til at få det ind i køkkenet og skabe lækker vild mad.

Turen begynder ved skovbrynet lige ved Skodsborg station.

Adressen er Bøllemosevej 4, 2942 Skodsborg

Vi vil gennemgå skovbrynet, vandløb, nåleskov og hegnet, og smage på naturen.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Turen begynder ved skovbrynet lige ved Skodsborg station. Adressen er Bøllemosevej 4, 2942 Skodsborg Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen. Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under ‘sankeudstyr’.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture