Blog

Svampetur Asserbo Plantage Nyvej

325.00 kr.

Lærerig svampetur i smukke Nordsjælland

Kom med på en to timers svampejagt hvor vi sammen går rundt og leder efter gode spisesvampe.

Vi fortæller om kendetegn, svampefamilier, levesteder og giver dig den viden du kan bruge til at have succes på dine egne svampeture. Og så gør vi selvfølgelig vores bedste for at finde gode spisesvampe.

Vi har udelukkende et gastronomiske aspekt på vores svampeture, så for at sørge for at du lærer noget om spiselige svampe fokuserer vi på dem.

Dette er en Lærerig svampetur, i smukke Nordsjælland, for begyndere til let øvede svampejægere. Vi fokuserer hovedsageligt på rørhatte, mælkehatte, kantareller, skørhatte og løghatte.

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe.

I mødes på parkeringspladsen Nyvej, nærmeste adresse 136 3300 Frederiksværk.

https://maps.app.goo.gl/MW12K9K22noHPHLQA

Mød Thomas og Nina ved en hvid varevogn med Sanketure logo på.

Børn op til 5 år er gratis at have med, max to børn per voksen.

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

I mødes på parkeringspladsen Nyvej, nærmeste adresse 136 3300 Frederiksværk. https://maps.app.goo.gl/MW12K9K22noHPHLQA Turen vil vare omkring 2 timer og vi forventer at maksimalt gå 5 km. Det er ikke en avanceret svampetur, men en god begynder eller let øvet tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset. Til sidst runder vi af med hvordan i skal behandle jeres svampe, både med rengøring, bevaring og tilberedning. Turen vil vare omkring 2 timer afhængigt af deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under “butik”. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad! Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.