Blog

Svampetur Gurre Sø

350.00 kr.

Kom med på en guidet svampetur, og find spiselige vilde svampe med professionelle guider.
Vi tager dig igennem forskellige typer skov, hvor vi forklarer levesteder for svampe, begynder en vaskeægte svampejagt og fortæller hvorfor du ikke skal være bange for at røre ved svampe.

Vi går efter at finde en variation af spiselige vilde svampe og lære dig kendetegn, levesteder, svampefif og noget tilberedning og hvordan du kan gemme smagen til senere på året.

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe.

Det er ikke en avanceret svampetur, men en god begynder og let øvet tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset.

I mødes på parkeringspladsen lige ved Esrum vejen i Helsingør, den hedder P-plads Gurre Sø.

Parkeringspladser har ikke præcise adresser, følg derfor google linket. Nærmeste adresse er Esrumvej 367, 3000 Helsingør, så skal du fortsætte langs vejen mod Plejelt.

https://maps.app.goo.gl/XA58oxEzez4biVuS9

Børn op til 5 år er gratis at have med, max to børn per voksen.

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

I mødes på parkeringspladsen lige ved Esrum vejen i Helsingør, den hedder P-plads Gurre Sø. Parkeringspladser har ikke præcise adresser, følg derfor google linket. Nærmeste adresse er Esrumvej 367, 3000 Helsingør, så skal du fortsætte langs vejen mod Plejelt. https://maps.app.goo.gl/XA58oxEzez4biVuS9 Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 5 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under “butik”. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad! Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture