Blog

Svampetur Telgstrup Hegn

350.00 kr.

Kom med på en guidet svampetur om spiselige og lækre svampe i skoven, hvor vi tager dig igennem forskellige typer skov.
Vi forklarer levesteder for svampe, begynder en vaskeægte svampejagt, og fortæller hvorfor du ikke skal være bange for at røre ved svampe.

Vi går efter at finde en variation af spiselige vilde lækre svampe i skoven, og lære dig kendetegn, levesteder, svampefif og noget tilberedning og hvordan du kan gemme smagen til senere på året.

Det er ikke en avanceret svampetur, men en god begynder og let øvet tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset.

Til sidst runder vi af med hvordan i skal behandle jeres svampe, både med rengøring, bevaring og tilberedning.

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad, og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne, for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe.

I mødes på parkeringspladsen på Strandvejen ved siden af Café Hellebæk og Julebæk Strand. Nærmeste Adresse er Nordre Strandvej 95, 3150 Hellebæk.

https://maps.app.goo.gl/wqf7jKgSsbA5GVgp7

Vi vil være på parkeringspladsen lige ved skoven, i en hvid varevogn med Sanketure logo på.

Børn op til 5 år er gratis at have med, max to børn per voksen.

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

I mødes på parkeringspladsen på Strandvejen ved siden af Café Hellebæk og Julebæk Strand. Nærmeste Adresse er Nordre Strandvej 95, 3150 Hellebæk. https://maps.app.goo.gl/wqf7jKgSsbA5GVgp7 Vi vil være på parkeringspladsen lige ved skoven, i en hvid varevogn med Sanketure logo på. Turen vil vare omkring 2 timer afhængigt af deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad! Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture