Blog

Sanketur Store Dyrehave, Hillerød

300.00 kr.

En tur hvor både madøre, naturentusiaster og nysgerrige mennesker kan være med!
Vi skal smage på naturen!

Vi vil byde på smage du genkender samt nogle helt nye du ikke finder hos konventionelt grønt.
I Store Dyrhave er der et rigt planteliv, hvor du kan finde forskellige spiselige urter, bær og svampe, afhængigt af årstiden

Du vil lære hvad du kan finde, hvordan du identificere den vilde mad. Du vil smage på naturen, og vil få fortalt hvordan du kan bruge det i madlavning, bevare det ved tørring, sylt eller andet.

Vi leverer en grundig og underholdende formidling om naturens vilde mad, der vil inspirere dig til at få det ind i køkkenet og skabe lækker vild mad.

Turen begynder fra Parkeringsplads Store Dyrehave nærmeste adresse er Trevej, 3400 Hillerød

Google Plus kode W934+6R Hillerød

Følg Google Maps link

Vi vil gennemgå skovbrynet, vandløb, nåleskov og hegnet, og smage på naturen.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Turen begynder fra Parkeringsplads Store Dyrehave nærmeste adresse er Trevej, 3400 Hillerød Google Plus kode W934+6R Hillerød Følg Google Maps link Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på, sanke med hjem og opleve naturen. Turen vil vare omkring 2 timer og vi forventer at maksimalt gå 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under ‘sankeudstyr’.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.