Blog

Svampetur Vig, Odsherred

350.00 kr.

Vi skal finde spiselig vild mad i naturen, og på denne svampetur i skoven, fokuserer vi på de lækre svampe!

Dette er en skøn guidet svampetur i skoven for begynder- og let øvet niveau for svampe. Vi vil kigge efter en variation af rørhatte, kantareller, samt skørhatte, mælkehatte, løghatte og hvad vi ellers finder som er forholdsvis gængse svampe.

Vi går efter at finde en variation af spiselige vilde svampe og lære dig kendetegn, levesteder, svampefif og noget tilberedning og hvordan du kan gemme smagen til senere på året.

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne, for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe. De vil enten begge eller en enkelt af dem, være med på turen.

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 5 km.
Til sidst runder vi af med hvordan i skal behandle jeres svampe, både med rengøring, bevaring og tilberedning.

Det er ikke en avanceret svampetur, men en god begynder eller tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset.

Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under butik.

Mødested er parkeringspladsen Jyderup Skov, der ligger lige op ad vejen Nykøbing-Slagelse Vej. Adressen er Nykøbing-Slagelsevej 3, 4560 Vig.

Følg google maps link for præcis lokation https://maps.app.goo.gl/j8jsXHNJwf2Vm4DWA

Børn op til 5 år er gratis at have med, max to børn per voksen.

Husk dit sankeudstyr!

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Jeg glæder mig til at have dig med på svampetur! Husk praktisk tøj og fodtøj. Turen bliver stadig afholdt hvis det regner. Vi mødes på parkeringspladsen Jyderup Skov, der ligger lige op ad vejen Nykøbing-Slagelse Vej. Adressen er Nykøbing-Slagelsevej 3, 4560 Vig Følg google maps link for præcis lokation https://maps.app.goo.gl/j8jsXHNJwf2Vm4DWA   Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture