Blog

Sanketur Frederiksværk

300.00 kr.

Lær hvad du kan spise af naturens vilde mad på denne guidet sanketur i Frederiksværk.

Kom med vores vilde mad ekspert Nina ud og lær selv at spotte og høste skånsomt i naturen.

Vi vil byde på smage du genkender samt nogle helt nye du ikke finder i supermarkedet.

Du vil lære hvad du kan finde, hvordan du identificere det vilde mad, og smager på det og vil få forklaret forskellige måder du kan bruge det i madlavning, bevare det ved tørring, sylt eller andet.

Det er en grundig og underholdende formidling om naturens vilde mad og naturens spisekammer, der vil inspirer dig til at få det ind i køkkenet og skabe lækker vild mad.

Mød os på Havnelinien, 3300 Frederiksværk på parkeringspladsen ved autocampere.

https://maps.app.goo.gl/iJmdWqqXjDByhXSM7

 

Vi vil gå på stranden, engen og hegnet.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve den vilde mad naturen. https://maps.app.goo.gl/iJmdWqqXjDByhXSM7 Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under ‘sankeudstyr’. —– Bemærk: Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.