Blog

Sanketur Holbæk

Klar til at finde vild mad i naturen? Så er denne tur for dig!
Kom med på en oplevelse i naturen

I Bognæs Skov vil vi gå i både skov, eng og strand, en unik kombination af planter, blomster og træer vil blive gennemgået i både kendetegn, smag, tekstur og brugen i vild mad.

På en 2 timers guidet sanketur sørger for, at du selv får al den viden du har brug for, for selv at kunne sanke vild mad.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 400 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Bognæs Skov, Hundeskoven.

Adressen er Bognæs By, Udby 6b, 4300

Plus kode er PQW7+V5 Holbæk

Her er google link til adressen 

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Modtag en mail når der er nye datoer for denne tur

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad. Vi mødes på parkeringspladsen ved Bognæs Skov, Hundeskoven. Adressen er Bognæs By, Udby 6b, 4300 Plus kode er PQW7+V5 Holbæk Her er google link til adressen  Kig efter vores hvide varevogn med Sanketure logo på. Turen vil vare omkring 2 timer, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 4 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder – eller køb dem af os i starten af turen. Se vores udvalg på webshoppen under “sankeudstyr”. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

——–

Bemærk: Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt, med begrænset antal deltagere, så planlægges der efter dette. Det er tilladt at videresælge eller videregive sin billet.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture