Blog

Sanketur hos Meyers “Verdens Bedste Skovtur” – Udsholt Strand

100.00 kr.

Lær om de bedste vilde råvarer til at bruge i snaps!
Vi skal på en kort sanke smut-tur, og lære dig om naturens vilde mad på en lille time rundt i de smukke omgivelser omkring Udsholt Strand i anledning af Meyers “Verdens Bedste Skovtur”.

Turen indeholder:

  • Sanketur med fokus på smag og tekstur
  • Tydelig formidling for børn og voksne

Børn under 16 år er gratis – max 2 børn per voksen.

På turen vil vi gå rundt på Udsholt Strand og sanke vild mad fra naturen og uddybe hvordan du kan bruge det i køkkenet.

Kom med og smag på naturen og få værktøjer til selv at gå på jagt efter mere vild mad.

Turen vil vare omkring 1 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 1 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder.

Vi mødes ved Meyers “Verdens Bedste Skovtur” lokation på Skibsreddergrunden, Udsholt Strand. Adressen er Fyrrestien 1A, 3230 Græsted.

——-

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Vi glæder os til at have dig med på sanketur! Turen vil vare omkring 1 time, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 1 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder. Vi mødes ved Meyers “Verdens Bedste Skovtur” lokation på Skibsreddergrunden, Udsholt Strand. Adressen er Fyrrestien 1A, 3230 Græsted. Følg google maps linket HER  
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture