Blog

Sanketur Lolland

300.00 kr.

Klar til at finde vild mad i naturen? Så er denne tur for dig!
Kom med på en oplevelse i naturen på Lolland!

På denne tur vil vi gennemgå forskellige biotoper som stranden, engen og hegnet med en unik kombination af planter, blomster og træer vil blive gennemgået i både kendetegn, smag, tekstur og brugen i vild mad.

På en 2 timers guidet sanketur sørger for, at du selv får al den viden du har brug for, for selv at kunne sanke vild mad.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 400 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

Vi mødes på hjørnet af strandpladsen og havnepladsen. Nærmeste adresse er Havnepladsen 1C, 4941 Bandholm

Plus kode er RFQP+2W Bandholm

Her er google link til adressen 

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer. Men vi kan klart finde nok at smage på og opleve naturen så du får værktøjerne til selv at gå på jagt efter mere vild mad. Vi mødes på hjørnet af strandpladsen og havnepladsen. Nærmeste adresse er Havnepladsen 1C, 4941 Bandholm Plus kode er RFQP+2W Bandholm Her er google link til adressen  Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

——–

Bemærk: Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt, med begrænset antal deltagere, så planlægges der efter dette. Det er tilladt at videresælge eller videregive sin billet.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture