Blog

Sanketur Middelfart

Fyn er fuld af vild mad i naturen, og du kan lære at finde det og bruge det i din egen madlavning!
Kom med på vores fantastiske sanketur på Fyn i Middelfart! 

Professionelle sanker og vild mad eksperter Thomas Askov og Nina Fay Christensen leverer vilde urter, bær, blomster og svampe til restauranter, producenter, barer og Michelin stjernet restauranter, som Alchemist. Og vil på denne tur vise hvor du kan finde mad, hvordan det smager, samt inspirere dig til hvordan du kan bruge det vilde i din egen madlavning, både på hverdags og et højere gastronomisk niveau.

Vi skal ud i naturen, og finde urter, bær, svampe – og hvad naturen ellers har at tilbyde i Middelfart.
Kom med på vores sanketur på Fyn!

Turen vil vare omkring 2 timer, alt afhængigt af deltagerantal. Vi forventer at gå under 3 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder – eller køb dem af os i starten af turen.

Vi mødes på parkeringspladsen P-plads Saturby.

Adressen er:
Staurbyskovvej 3,
5500 Middelfart.

Følg google maps linket https://maps.app.goo.gl/uFw9jfDJ7dAECQfr9

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Modtag en mail når der er nye datoer for denne tur

Vi forbeholder os retten til at aflyse begivenheden hvis der ikke er nok tilmeldte, hvis dette er tilfældet vil du selvfølgelig få pengene retur. Vi mødes på parkeringspladsen P-plads Saturby. Følg google maps link: https://maps.app.goo.gl/TVgX5a6AUVkxiDkm6 Adressen er: Staurbyskovvej 3, 5500 Middelfart.  

——–

Bemærk: Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt, med begrænset antal deltagere, så planlægges der efter dette. Det er tilladt at videresælge eller videregive sin billet, hvis man ikke selv kan deltage.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture