Blog

Svampetur Jyderup

350.00 kr.

Kom på svampetur i Jyderup og lær om spiselige vilde svampe
Vi skal finde spiselig vild mad i naturen og på denne tur fokuserer vi på svampe!

Dette er en skøn tur for begynder og let øvet niveau for svampe. Vi vil kigge efter en variation af rørhatte, kantareller, samt skørhatte, mælkehatte, løghatte og hvad vi ellers finder som er forholdsvis gængse svampe.

Vi går efter at finde en variation af spiselige vilde svampe og lære dig kendetegn, levesteder, svampefif og noget tilberedning og hvordan du kan gemme smagen til senere på året.

Det er ikke en avanceret svampetur, men en god begynder eller let øvet tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset.

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe.

Turen bliver afholdte Jyderup, parkeringsplads Parkering ved Skarresø. Nærmeste adresse er Sølystvej 15, 4450 Jyderup. Se præcis lokation på google maps link https://maps.app.goo.gl/kvMa1RhmqwFtPg1f6

Børn op til 5 år er gratis at have med, max to børn per voksen.

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Vi glæder os til at se dig på svampeturen! Turen starter fra Jyderup, parkeringsplads Parkering ved Skarresø. Nærmeste adresse er Sølystvej 15, 4450 Jyderup. Følg google linket her https://maps.app.goo.gl/kvMa1RhmqwFtPg1f6 Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 5 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr. Vi ser frem til at dele naturens vilde mad! Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture